Μεγάλη συμμετοχή στις εξετάσεις Ελληνομάθειας στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 18:01 Μεγάλη συμμετοχή στις εξετάσεις Ελληνομάθειας στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λαμίας

Με επιτυχία και αυξημένη προσέλευση από πολίτες τρίτων χωρών διεξήχθησαν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, οι εξετάσεις πιστοποίησης ελληνομάθειας επιπέδου Α2 στο εξεταστικό κέντρο Λαμίας στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Λαμίας που στεγάζεται στο κτίριο του 6ου ΓΕΛ.

Ο υπεύθυνος του Εξεταστικού Κέντρου και Διευθυντής του ΣΔΕ Λαμίας, Δημήτριος Μπατζάκας ευχαριστεί τους συνεργάτες του, Μάρκου Βίκη (Υποδ/ντρια), Μπεσλεμέ Χαράλαμπο (Μαθηματικό), τους επιτηρητές και αξιολογητές - βαθμολογητές (όλοι τους από τη Λαμία) για την άψογη συνεργασία τους.

Η επόμενη εξέταση θα διενεργηθεί την Άνοιξη του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση