Ξεκινούν οι αιτήσεις για 90 θέσεις στον ΟΣΕ - Πόσες είναι στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 08:34 Ξεκινούν οι αιτήσεις για 90 θέσεις στον ΟΣΕ - Πόσες είναι στη Φθιώτιδα

Προθεσμία μέχρι τη δεύτερη μέρα του νέου έτους…

Από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ενενήντα (90) συνολικά θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) διαφόρων ειδικοτήτων, στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας ΑΕ, σύμφωνα με την προκήρυξη που εγκρίθηκε από τον ΑΣΕΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα του ΟΣΕ ΑΕ (https://ose.gr), επιλέγοντας τον σύνδεσμο: Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προσλήψεων του ΟΣΕ ΑΕ.

Σύμφωνα με τον πίνακα κατανομής θέσεων στη Φθιώτιδα υπάρχουν οκτώ (8) θέσεις τριών ειδικοτήτων και συγκεκριμένα:

ΔΕ Προσωπικού Ελιγμών Κλειδούχων (5)

ΔΕ Σταθμάρχες (2)

ΔΕ Τεχνίτες Ηλεκτρολόγοι (1)

Επίσης στη Βοιωτία (Οινόη) - μία (1) θέση ΔΕ Σταθμάρχες και δέκα (10) θέσεις υπάρχουν στη Λάρισα.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 19.12.2022, ημέρα  Δευτέρα και  λήγει στις  2.1.2023, ημέρα Δευτέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία ΟΣΕ Α.Ε. καθημερινά (09:00-15:00), στα τηλέφωνα 210-5297843 και 210-5297898 (για θέματα της προκήρυξης).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση