Νεαρός Λαμιώτης έκλεψε τσάντα - Βοηθήστε να τη βρούμε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 07:46 Νεαρός Λαμιώτης έκλεψε τσάντα - Βοηθήστε να τη βρούμε

Με ποιο κόλπο ο 23χρονος Λαμιώτης "τρύπωσε" στο γραφείο και άρπαξε την τσάντα - Συνελήφθη λίγο αργότερα, αλλά η τσάντα δεν βρέθηκε.

Η κλοπή έγινε το πρωί της Παρασκευής (16/12) από γραφείο 1ου ορόφου σε κτίριο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμενα στη στοά Μουσάτου της οδού Καποδιστρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ήταν 10:30'  το πρωί όταν ακούστηκε να σπάει μια τζαμαρία που βρισκόταν στο διάδρομο του 1ου ορόφου. Όσοι ήταν στα γραφεία πετάχτηκαν έξω για να δουν τι έγινε. 

Τότε εμφανίστηκε ο 23χρονος και τους ειπε ότι είδε κάποιους νεαρούς ρομά να σπάνε το τζάμι και να φεύγουν τρέχοντας. Την ώρα που οι ένοικοι κοιτούσαν τι θα κάνουν με τη σπασμένη τζαμαρία, εκείνος βρήκε την ευκαιρία να μπει στο γραφείο και να αρπάξει την τσάντα μιας υπάλληλου.

Την ώρα που έφευγε τον είδε κάποιος στις σκάλες να βάζει την κλεμμένη τσάντα κάτω από την μπλούζα του και έτσι κατάλαβαν ότι αυτός είναι ο κλέφτης.

Μισή ώρα αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που είχαν ενημερωθεί για το συμβάν, εντόπισαν τον 23χρονο στο δημοτικό πάρκινγκ της Αγίου Νικολάου και τον συνέλαβαν.

Δυστυχώς όμως στην κατοχή του δεν βρέθηκε η τσάντα και το περιεχόμενό της (χρήματα, κάρτες, ταυτότητα και προσωπικά έγγραφα).

Το πιθανότερο είναι να την έδωσε σε κάποιον συνεργό ή να την πέταξε κάπου αφού πήρε τα χρήματα.

Θερμή παράκληση εάν γνωρίζετε κάτι ή δείτε κάπου πεταμένη μια τσάντα σαν αυτή της φωτογραφίας να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του LamiaReport 6979975000.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση