Στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας ο Χρήστος Σταϊκούρας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 17:13 Στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας ο Χρήστος Σταϊκούρας

Έκτακτη ενίσχυση σε αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ και ΚΤΕΛ Α.Ε.

Ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας στη Λαμία, όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση και εργαζόμενους του ΚΤΕΛ και αντάλλαξαν ευχές, ενόψει των εορτών.

Θυμίζουμε πως στη χθεσινή Ολομέλεια της Βουλής, ψηφίστηκε σχετική τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών και χορηγείται έκτακτη ενίσχυση ποσού 19.280.000 ευρώ σε αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ και ΚΤΕΛ Α.Ε., που αποσκοπούν στον περιορισμό των επιπτώσεων της ραγδαίας αύξησης της τιμής του πετρελαίου κίνησης.

Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Υποδομών & Μεταφορών καθορίζονται, κατόπιν εισήγησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Υ.Σ.) και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Σ.), οι προϋποθέσεις χορήγησης της συγκεκριμένης έκτακτης ενίσχυσης.

«Με πράξεις αποδεικνύεται το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για τις χερσαίες επιβατικές μεταφορές», τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση