Το πρόγραμμα εορτασμού για την Πρωτοχρονιά στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 07:46 Το πρόγραμμα εορτασμού για την Πρωτοχρονιά στη Λαμία

Με την ευκαιρία του ερχομού του νέου έτους 2023 θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Λαμίας την 1η Ιανουαρίου 2023, ημέρα Κυριακή, οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Α.  Γενικός Σημαιοστολισμός των Δημοσίων Καταστημάτων, του Δημοτικού Καταστήματος, των Καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, καθώς και των ιδιωτικών Καταστημάτων και οικιών,  από  τις απογευματινές ώρες της 31ης Δεκεμβρίου 2022 μέχρι και τη δύση του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2023.

Β. Ώρα 08.00΄: Επίσημη Έπαρση της Σημαίας στο Περιφερειακό Κατάστημα και απόδοση τιμών από τιμητικό  άγημα του Στρατού και τη Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων.

Ώρα 10:25΄: Πέρας προσέλευσης επισήμων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

Ώρα 10.30΄: Τέλεση Επίσημης Δοξολογίαςστον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος, κ. Συμεών.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας για τον Εορτασμό του Νέου Έτους, θα ακολουθήσει η καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας και ανταλλαγή ευχών από αρχές, φορείς και πολίτες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας, στο ισόγειο του Περιφερειακού Καταστήματος .

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση