Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά το τροχαίο στη Ρουμανία - «Πάρε ανάσες»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 16:10 Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά το τροχαίο στη Ρουμανία - «Πάρε ανάσες»

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο στο Βουκουρέστι, όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τρεις ακόμα νοσηλεύονται με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο. 

Σήμερα, Σάββατο (24.12.2022) επέστρεψαν στη χώρα 18 από τους 47 συνολικά επιβάτες που βρίσκονταν στο μοιραίο λεωφορείο. Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο σημειώθηκε την Παρασκευή σε δρόμο του Βουκουρεστίου, όταν το λεωφορείο που ήταν γεμάτο Έλληνες τουρίστες προσέκρουσε σε μπάρα.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνεται ένας άνδρας να βοηθάει τους επιβάτες που έχουν καταπλακωθεί από τη μπάρα, ενώ ακούγεται να λέει σε κάποιο σημείο «πάρε ανάσες» σε έναν από τους τραυματίες. 

Κάποιοι από τους επιβάτες έχουν ήδη φτάσει στην Ελλάδα, ενώ νέες αφίξεις αναμένονται το απόγευμα.

Όπως έγινε γνωστό, τουλάχιστον 16 παραμένουν στο νοσοκομείο, ενώ 12 βρίσκονται σε ξενοδοχεία του Βουκουρεστίου.

«Με το που πήραμε τη στροφή ξαφνικά νιώθω ένα μπαμ κάτι να με πλακώνει, νιώθω ένα βάρος στην πλάτη μου, είχε σφηνωθεί το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα. Άρχισα να φωνάζω δε μπορώ να αναπνεύσω…» είπε μία νεαρή επιβάτης μιλώντας στον Alpha.

«Ήταν σαν μακελειό. Να βλέπεις παντού αίματα, να κλαίει ο κόσμος, να μην ξέρει ο κόσμος τι γίνεται…» σημείωσε η γυναίκα. 

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως μία από τους τρεις σοβαρά τραυματίες βγήκε από το τεχνητό κώμα. Πρόκειται για την γυναίκα που είχε διασωληνωθεί καθώς τα τραύματά της είναι σοβαρά. 

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως ο άνδρας που έχασε τη ζωή του ήταν από τη Λάρισα και πατέρας δύο παιδιών, ενώ η μητέρα του μίλησε στο newsit.gr και συγκλονίζει με όσα είπε. Την ίδια ώρα, η αδελφή του 53χρονου που σκοτώθηκε δήλωσε πως κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους. 

Όπως αναφέρθηκε από το τουριστικό γραφείο της Λάρισας που διοργάνωσε τη χριστουγεννιάτικη εκδρομή στο Βουκουρέστι, έξι άτομα επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο από τον Βόλο, 24 από τη Λάρισα και 17 από τη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση