Ο Δήμος Στυλίδας βραβεύει τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 21:06 Ο Δήμος Στυλίδας βραβεύει τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Στυλίδας την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00’ προκειμένου να βραβεύσει τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Διαβάστε το μήνυμα - πρόσκληση της Δημάρχου Στυλίδας Βιργινίας Στεργίου:

«Ο Δήμος Στυλίδας επιβραβεύοντας τις προσπάθειες και τα όνειρα των νέων μας, σας προσκαλεί στην τελετή βράβευσης των αποφοίτων του σχολικού έτους 2021-2022, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στις σχολές της επιλογής τους. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Στυλίδας. Η παρουσία όλων είναι σημαντική καθώς η νέα γενιά αντιπροσωπεύει την ελπίδα για το μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση