Επιτέθηκε στους αστυνομικούς με μαχαίρι και κατέληξε στη φυλακή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2023 14:40 Επιτέθηκε στους αστυνομικούς με μαχαίρι και κατέληξε στη φυλακή

Ακριβά πλήρωσε την επίθεση που έκανε με μαχαίρι στους αστυνομικούς ένας μεθυσμένος 43χρονος ρομά. 

Το επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/12) στον καταυλισμό των ρομά έξω από την Άμφισσα, όταν ο 43χρονος αρχικά έβαλε φωτιά στο κατάλυμα το ποίο διέμενε.

Οι πυροσβέστες που πήγαν στο σημείο για κατάσβεση κάλεσαν για ενισχύσεις την αστυνομία, αφού πολλές φορές έχουν δεχτεί επίθεση εντός του καταυλισμού.

Όταν στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο 43χρονος πήρε το μαχαίρι, που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία, και επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Τελικά ο 43χρονος βρέθηκε με χειροπέδες και την επόμενη ημέρα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου καταδικάστηκε σε 38 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση