Μία θέση εργασίας στο ΚΔΑΠ Ομβριακής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 18:34 Μία θέση εργασίας στο ΚΔΑΠ Ομβριακής

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων…

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, ανακοίνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Δομοκού (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ), για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών λειτουργίας των ΚΔΑΠ της στην Ομβριακή.

Η ειδικότητα που θα καλύψει τη συγκεκριμένη θέση είναι ΠΕ Παιδαγωγών.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τεσσάρων (4) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας και συγκεκριμένα από 3/1/2023 έως και 6/1/2023.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. (Δ/νση: Πλατεία Μουσών 1, Δομοκός τηλ: 2232350221) στην αρμόδια για την παραλαβή υπάλληλο κα. Ζησοπούλου Ευαγγελία καθημερινά από τις 08:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. ή να αποστείλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., εντός της ίδιας αποκλειστικής προθεσμίας.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση