Η Περιφέρεια Στερεάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού & Γαστρονομίας «Salon FestiVitas à Mulhouse»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 12:01 Η Περιφέρεια Στερεάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού & Γαστρονομίας «Salon FestiVitas à Mulhouse»

Στη Γαλλία 3-5 Φεβρουαρίου 2023…

Τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Γαστρονομίας «SalonFestiVitas à Mulhouse», που θα πραγματοποιηθεί 3 με 5 Φεβρουαρίου στον εκθεσιακό χώρο της Μιλούζ, στη Γαλλία, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στο περίπτερο του τουρισμού, θα δοθεί παράλληλα η δυνατότητα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της γαστρονομίας και εδρεύουν στη Στερεά Ελλάδα να αναδείξουν και να παρουσιάσουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους, σε δικό τους booth,  σε μία βασική αγορά στόχο για τις ελληνικές εξαγωγές.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και πωλήσεις των προϊόντων τους.

Οι επιχειρήσεις αγροδιατροφικών προϊόντων που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, άνευ κόστους, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., κα ΠένυΓκάνη 2221353935, 2221353591, έως  και τη Δευτέρα 9/1/2023.

Για την επιβεβαίωση της συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση