Θεοφάνεια στη Στυλίδα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 17:54 Θεοφάνεια στη Στυλίδα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Με λίγους επίσημους αλλά πάρα πολύ κόσμο, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Καθαγιασμός των Υδάτων στο λιμάνι της Στυλίδας.

Προηγήθηκε η δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην οποία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Βλασίου Στυλίδος π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος, παρουσία της Δημάρχου Στυλίδας Βιργινίας Στεργίου.

Στα κρύα νερά του Μαλιακού έπεσαν οκτώ άτομα, με το Βασίλη Μεϊδάνη να είναι αυτός που έπιασε τον Τίμιο Σταυρό, όπως και το 2022.

Στην επόμενη φωτογραφία η Δήμαρχος Στυλιδας Βιργινία Στεργίου με το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Τσόγκα που ανήμερα των Θεοφανείων βρέθηκε στα πάτρια εδάφη.

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από τον εορτασμό των Θεοφανείων στη Στυλίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση