Τι λέει το Λιμενικό για τον τραυματισμό του 22χρονου στη Μαλεσίνα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 12:45 Τι λέει το Λιμενικό για τον τραυματισμό του 22χρονου στη Μαλεσίνα

Προανάκριση διενεργεί το Γ ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης…

Για τραυματισμό στα άνω άκρα και μεταφορά στο Νοσοκομείο  Λαμίας, κάνει λόγο η επίσημη ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή , για τον τραυματισμό του 22χρονου που έπεσε στη θάλασσα ανήμερα των Φώτων για τον Τίμιο Σταυρό.

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες (ΣLR: 6/1) η Λιμενική Αρχή Σκάλας Αταλάντης, ότι κατά τη διάρκεια της τελετής Αγιασμού των Υδάτων στη περιοχή του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Φθιώτιδος, 22χρονος ημεδαπός τραυματίστηκε στα άνω άκρα, κατά την προσπάθεια του να καταδυθεί στο νερό για τον Τίμιο Σταυρό

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ ΄Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας

Θυμηθείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του 22χρονου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση