Ασθενής χιονόπτωση σε Μαρτίνο και Κάστρο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 13:04 Ασθενής χιονόπτωση σε Μαρτίνο και Κάστρο - ΒΙΝΤΕΟ

Κανονικά η κυκλοφορία στην εθνική οδό στο τμήμα της Φθιώτιδας και τους βασικούς οδικούς άξονες του νομού.

Στο πόδι είναι όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες και η εταιρεία που έχει την ευθύνη για την κυκλοφορία στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών.

Μέχρι στιγμής, στα όρια του νομού Φθιώτιδας η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό διεξάγεται χωρίς προβλήματα. Όπως είναι γνωστό υπάρχει απαγορευτικό για τα φορτηγά, ενώ υπάρχει ισχυρή σύσταση να μην γίνονται άσκοπες μετακινήσεις, αφού ο χιονιάς είναι σε εξέλιξη με την Αττική, τη Βοιωτία και την Εύβοια, να δέχονται τον μεγαλύτερο όγκο χιονιού.

Τόσο στην εθνική οδό όπου χιονίζει έχει πέσει πολύ αλάτι και τα εκχιονιστικά ενεργούν ασταμάτητα, ενώ το ίδιο γίνεται και στους βασικούς οδικούς άξονες προς Μπράλο, Δομοκό και Καρπενήσι.

Στην εθνική οδό στο ύψος του Μαρτίνου έχει χιονίσει χωρίς όμως να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Δείτε βίντεο (ώρα 11:15):

Ασθενής χιονόπτωση και στο Κάστρο Βοιωτίας, όπου επίσης η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, ωστόσο πιο κάτω στο ύψος της Μαλακάσας τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αφού η χιονόπτωση είναι πιο έντονη από το πρωί.

Δείτε βίντεο από την εθνική οδό στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας (ώρα 11:30):

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση