Τροχαίο με ντελιβερά στη Λαμία - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 08:14 Τροχαίο με ντελιβερά στη Λαμία - Δείτε εικόνες

Ευτυχώς ο νεαρός δικυκλιστής φορούσε κράνος και γλίτωσε τα χειρότερα…

Τροχαίο ατύχημα με μηχανάκι delivery και ΙΧΕ, είχαμε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης (7/2) στην οδό Σμύρνης και Γραβιάς κάτω από τις σιδηροδρομικές γραμμές στη Λαμία.

Το μηχανάκι κινούνταν στην οδό Σμύρνης με κατεύθυνση την οδό Αθηνών, ενώ το μπλε FIAT κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση και επιχείρησε να στρίψει αριστερά στην οδό Γραβιάς, κλείνοντας το δρόμο του δικύκλου.

Αποτέλεσμα ήταν ο νεαρός δικυκλιστής να βρεθεί στο έδαφος, ευτυχώς όμως φορούσε κράνος και γλύτωσε τα χειρότερα.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες με τον νεαρό ντελιβερά να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να διακομιστεί στο Νοσοκομείο.

Συνάδελφοι του πάντως που σταμάτησαν στο σημείο, κάνουν έκκληση μέσω του LamiaReport για μεγαλύτερη προσοχή από τους οδηγούς απέναντι σε ανθρώπους που βγάζουν το ψωμί τους κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, όπως τέτοιες ημέρες με χιόνι και αρνητικές θερμοκρασίες.

Το συμβάν κατέγραψε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση