ΚΤΕΛ Φθιώτιδας: Τα δρομολόγια για Αθήνα σήμερα Τετάρτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 12:20 ΚΤΕΛ Φθιώτιδας: Τα δρομολόγια για Αθήνα σήμερα Τετάρτη

Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών και των συνεχών αλλαγών με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας, των βαρέων οχημάτων, από την Τροχαία στην εθνική οδό το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας αναπροσαρμόζει τα δρομολόγια από Λαμία για Αθήνα και από Αθήνα για Λαμία για σήμερα Τετάρτη (8/2) ως εξής:

Δρομολόγια Τετάρτη (8/2):

Από Λαμία για Αθήνα: 13:00'  και 15:15'

Από Αθήνα για Λαμία: 13:00'  και 17:30'

Επίσης σήμερα Τετάρτη (8/2) δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια:

ΛΑΜΙΑ - ΔΟΜΟΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ: 21:00'

ΛΑΜΙΑ - ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΣ: 21:15'

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας σας ενημερώνει ότι και για το επόμενο διήμερο θα προσαρμόζει τα δρομολόγια ανάλογα με τις καιρικές συνθηκες και τα απαγορευτικά της Τροχαίας και θα σας ενημερώνει με ανακοινώσεις μέσα από την ιστοσελίδα του και από τα ΜΜΕ.

Το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας στις ανακοινώσεις και στα τηλέφωνα 22310 51345 - 51346 και 22802.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση