Λαμία: Κλειστά και σήμερα όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 08:10 Λαμία: Κλειστά και σήμερα όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί

Όλες οι σχολικές μονάδες, οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ, σήμερα Παρασκευή (10/2) δεν θα λειτουργήσουν στο Δήμο Λαμιέων.

Διαβάστε τη σχετική απόφαση του Δήμου Λαμιέων:

«Με σχετική απόφαση του Δημάρχου Λαμιέων, μετά από επικοινωνία και αιτήματα των Προϊσταμένων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, αποφασίστηκε η διακοπή της λειτουργίας για την Παρασκευή 10η Φεβρουαρίου 2023 των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, που λειτουργούν στα όρια του Δήμου Λαμιέων, καθώς και όλων των βρεφικών και παιδικών σταθμών και των ΚΔΑΠ (Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) αρμοδιότητας του Δήμου Λαμιέων.

Οι ανωτέρω αποφάσεις εκδόθηκαν, λόγω των επικρατουσών έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, της χιονόπτωσης,  του έντονου ψύχους και του παγετού που επικρατούν στο Δήμο μας,  σε συνδυασμό με την ανάγκη να μην υπάρξουν παρεκκλίσεις στην πιστή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας».

Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης και οι ιδιωτικοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί της Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση