Εκτός λειτουργίας λόγω έργων τα φανάρια Αθηνών και Κύπρου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 19:47 Εκτός λειτουργίας λόγω έργων τα φανάρια Αθηνών και Κύπρου

Προσοχή στα σήματα προτεραιότητας…

Στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – 1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΖΟΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ – ΤΜΗΜΑ 1: ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ» και προκειμένου να γίνουν εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου, το επόμενο χρονικό διάστημα δεν θα λειτουργήσουν οι φωτεινοί σηματοδότες στη συμβολή των οδών Αθηνών και Κύπρου.

Για το λόγο αυτό έχει τοποθετηθεί η κατάλληλη σήμανση με αποτέλεσμα την προτεραιότητα της οδού Αθηνών έναντι της οδού Κύπρου.

Με αφορμή και το τελευταίο ατύχημα παρακαλούνται οι δημότες να δείχνουν τη δέουσα προσοχή αλλά και κατανόηση, προκειμένου να γίνει το έργο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση