Οι αγρότες έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 14:50 Οι αγρότες έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στο ύψος της Αταλάντης...

Αποκαταστάθηκε μετά από μισή ώρα αποκλεισμού, η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος του κόμβου της Αταλάντης.

Εκατοντάδες αγρότες με μηχανήματα και αγροτικά οχήματα, συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 14:00' το μεσημέρι της Τρίτης (14/2) στον Συνεταιρισμό Αταλάντης και κινήθηκαν προς την εθνική οδό.

Απέναντι τους βρέθηκαν πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις που συζήτησαν χωρίς εντάσεις με τους αγρότες και τελικά τους επέτρεψαν την πεζή διάβαση στην εθνική οδό.

Δείτε βίντεο από το μπλόκο στην εθνική οδό:

Τα πρώτα τρακτέρ στην αερογέφυρα της Σκάλας Αταλάντης:

Βίντεο από την πορεία προς την εθνική οδό:

Οι αγρότες τηρούν στάση αναμονής έναντι των αποφάσεων της Κυβέρνησης για μέτρα ανακούφισης σχετικά με το κόστος παραγωγής και της ακρίβειας που εξαφανίζει το εισόδημά τους.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση