Ανήλικη κατήγγειλε το βιασμό της από τρία νεαρά άτομα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 07:48 Ανήλικη κατήγγειλε το βιασμό της από τρία νεαρά άτομα

Αναζητούνται οι φερόμενοι ως δράστες που ήταν άγνωστοι στο κορίτσι…

Σοκάρει η είδηση από την περιοχή της Βοιωτίας με μια καταγγελία να φτάνει στα χέρια των αστυνομικών αρχών για βιασμό ενός κοριτσιού που δεν έχει συμπληρώσει καν τα 13 της χρόνια!

Την καταγγελία έκανε ο πατέρας της μικρής και το συμβάν φέρεται ότι έγινε την Τρίτη (14/2) με δράστες τρεις νεαρούς που κινούνταν στην περιοχή με μαύρο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει υποστηρίξει η μικρή στους γονείς της δε γνώριζε τους τρεις νεαρούς οι οποίοι κινούνταν στην περιοχή με δικό τους αυτοκίνητο.

Από τους αστυνομικούς εξετάζεται υλικό από κάμερες, για την ταυτοποίηση του οχήματος με το οποίο κινήθηκαν οι τρεις φερόμενοι ως δράστες για την πρόοδο εντοπισμού και σύλληψής τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση