Ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης από τους πολίτες του Δήμου Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 11:15 Ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης από τους πολίτες του Δήμου Καμένων Βούρλων

Διαβάστε το δελτίο τύπου - ευχαριστήριο του Δήμου Καμένων Βούρλων για την πολύ μεγάλη και άμεση ανταπόκριση των δημοτών του για τη στήριξη των σεισμόπληκτων σε Τουρκία και Συρία.

«Άμεση ήταν η ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου Καμένων Βούρλων στο κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, με στόχο τη στήριξη των σεισμοπλήκτων σε Τουρκία και Συρία, μετά τη σχετική πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδος.

Οι πολίτες έδειξαν για μια ακόμη φορά την ευαισθησία, τον ανθρωπισμό και τον σεβασμό τους στις θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης, και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση