Σταϊκούρας: Υπέγραψε για αποζημιώσεις απαλλοτριώσεων στη Φθιώτιδα άνω των 2,2 εκατ. ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 09:37 Σταϊκούρας: Υπέγραψε για αποζημιώσεις απαλλοτριώσεων στη Φθιώτιδα άνω των 2,2 εκατ. ευρώ

Αφορούν το έργο για την κατασκευή της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης...

Ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, υπέγραψε σχετική Απόφαση, που αφορά στην έγκριση δέσμευσης ποσών, για την παρακατάθεση αποζημίωσης ακινήτων που απαλλοτριώθηκαν και σχετικών δικαστικών εξόδων, συνολικού ποσού 2.239.310,42 ευρώ.

Για την Π.Ε. Φθιώτιδας, η σχετική απόφαση περιλαμβάνει:

  1.  Παρακατάθεση αποζημίωσης ακινήτων, δικαστικών εξόδων και δικηγορικής αμοιβής για ακίνητα που απαλλοτριώθηκαν για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο τμήμα Ράχες – Άγιοι Θεόδωροι (χ.θ. 240 + 400 έως χ.θ. 261 + 350)», ύψους 277.077,02 ευρώ.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο ζήτημα χρονολογείται από το 1994.

  1. Παρακατάθεση αποζημίωσης ακινήτων, δικαστικών εξόδων και δικηγορικής αμοιβής για ακίνητα που απαλλοτριώθηκαν για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο τμήμα παράκαμψης Αγίου Κωνσταντίνου», ύψους 1.345.312,82 ευρώ.
  2. Αποζημίωση Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας αμοιβής για ακίνητα που απαλλοτριώθηκαν για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο τμήμα παράκαμψης Καμένων Βούρλων», ύψους 82.277,95 ευρώ.

«Το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών εργάζεται με συνέπεια, ώστε να δοθούν λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν και απασχολούν συμπολίτες μας», σημειώνει σε δήλωσή του ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση