Κλίμα αισιοδοξίας στην κοπή της Βασιλόπιτας των γιατρών της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 08:40 Κλίμα αισιοδοξίας στην κοπή της Βασιλόπιτας των γιατρών της Φθιώτιδας

Ομάδα εθελοντών γιατρών θα επισκεφτεί όλα τα κέντρα φιλοξενίας ηλικιωμένων ανθρώπων της Ι.Μ. Φθιώτιδος…

Σε μια όμορφη - ανοιχτή - εκδήλωση, ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το βράδυ της Τετάρτης (22/2) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυχώρου «The Blind Ρίηg» στην Λαμία..

Η επιλογή της ανοιχτής γιορτής δεν ήταν τυχαία καθώς θέλησαν να σηματοδοτήσουν μια νέα αρχή, μια πιο αισιόδοξη περίοδο για όλους.

Όπως επισήμανε ο Πρόεδρος του ΙΣΦ Χρήστος Γεωργίου, όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας οι γιατροί έμειναν στην πρώτη γραμμή και αυτή η προσφορά τους αναγνωρίστηκε από όλη την κοινωνία.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Γεωργίου στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος ευλόγησε και τη Βασιλόπιτα, για τη συνολικότερη στάση του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ακόμη και με το παράδειγμα να εμβολιαστεί από τους πρώτους και να δείξει το δρόμο στο ποίμνιο του.

Μάλιστα ο Πρόεδρος του Ιατρικού αποκάλυψε ότι δημιουργείται ομάδα εθελοντών ιατρών που θα επισκεφτούν το αμέσως επόμενο διάστημα όλα τα κέντρα φιλοξενίας ηλικιωμένων ανθρώπων της Ι.Μ. Φθιώτιδος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας και ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος.

Δείτε το βίντεο:

Τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης πρόσφερε το Ωδείο της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας «Γερμανός ο Μελωδός».

Δείτε φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση