Η 5η ΥΠΕ για τη βράβευση της ΜΕΘ Λαμίας και του Πρότυπου Κ.Υ. Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 08:10 Η 5η ΥΠΕ για τη βράβευση της ΜΕΘ Λαμίας και του Πρότυπου Κ.Υ. Καμένων Βούρλων

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός στην Αθήνα εκδήλωση κατά την οποία δόθηκαν τα πρώτα Τιμητικά Βραβεία ΕΣΥ παρουσία του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.

Τα τιμητικά βραβεία τα οποία δόθηκαν μεταξύ άλλων αφορούσαν:

1. Την ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας ως με το μικρότερο ποσοστό θνησιμότητας κατά την περίοδο του Covid.

2. του Προτύπου ως προς τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια εκ μέρους της Υγειονομικής Περιφέρειας προς το Διευθυντή της ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας κ. Φώτη Τσιμπούκα, τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων κ. Δημήτριο Δημητρέλο καθώς και στο υπόλοιπο ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό της ΜΕΘ και του Κέντρου Υγείας», αναφέρει σε δήλωσή του ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης.

Πρέπει να τονιστεί ότι όσον αφορά το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων λειτούργησε σε 24ωρη βάση κατά τη διάρκεια της πανδημίας όντας πρωτοποριακό στην παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση