Συνάντηση ΔΕΕΠ Φθιώτιδας με Θύμιο Καραΐσκο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 10:03 Συνάντηση ΔΕΕΠ Φθιώτιδας με Θύμιο Καραΐσκο

Συζήτησαν για έργα αλλά και για καθημερινά προβλήματα πολιτών…

Κλιμάκιο της ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΝΔ αποτελούμενο από τον Πρόεδρο, Σπύρο Κωσταρά τον Αντιπρόεδρο Θεόδωρο Γούσιο τα μέλη Σπυριδούλα Μαυροειδή, Γεώργιο Γαλανό, Νίκο Σουφλέρη, Νίκο Ζιάκα, τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΛΑΜΙΑΣ ΝΔ Ευάγγελο Μπλούνα και το μέλος της πολιτικής επιτροπής Στέλιο Κανέλλο, συναντήθηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου με τον Δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο.

Στη συνάντηση έγινε παρουσίαση από το δήμαρχο των έργων που είναι σε εξέλιξη και συζητήθηκε ο προγραμματισμός της χρηματοδότησης των έργων που έχουν σχεδιαστεί.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν  τη λειτουργία του Δήμου, και τα προβλήματα των πολιτών που καθημερινά προκύπτουν από την πανδημία και την ενεργειακή κρίση.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην

1. Αξιοποίηση του χώρου της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας,  με την εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους άνω των 21 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, έργο το οποίο συμβάλλει στον αναπτυξιακό χαρακτήρα του Δήμου.

2. Η πόλη της Λαμίας πλέον είναι η έδρα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την εξασφάλιση της διοργάνωσης του ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ για τα επόμενα χρόνια .

Ανταλλάχθηκαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις οι οποίες έχουν ως γνώμονα τη βελτίωση της  καθημερινότητας των δημοτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση