Εκτροπή αυτοκίνητου στον περιφερειακό του κάστρου στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 15:00 Εκτροπή αυτοκίνητου στον περιφερειακό του κάστρου στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Νεαρός έπεσε με το αυτοκίνητο σε γκρεμό - Τα δέντρα ανέκοψαν την πτώση - Τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά ο 21χρονος οδηγός.

Ήταν λίγο πριν τις 11:00'  το βράδυ όταν ο 21χρονος οδηγός με ένα ασημί Citroen Saxo κινούταν με αρκετά μεγάλη ταχύτητα στον περιφερειακό του κάστρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λίγο μετά την "καντίνα" έχασε τον έλεγχο και το Saxo έφυγε στον γκρεμό. Ευτυχώς τα κλαδιά των δέντρων και η πυκνή βλάστηση ανέκοψαν την ταχύτητα και συγκράτησαν το αυτοκίνητο.

Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ και της ΠΥ Λαμίας και παρελήφθη από διασώστες του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο σημείο ήταν αρκετός κόσμος και από καθαρή τύχη δεν παρασύρθηκε κάποιος πεζός όταν χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκίνητου.

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από την αποψινή εκτροπή αυτοκίνητου στον περιφερειακό του κάστρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση