Τέμπη: Πέντε νεκρές φοιτήτριες από την Καλαμπάκα - Ανάμεσά τους 20χρονες δίδυμες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 14:12 Τέμπη: Πέντε νεκρές φοιτήτριες από την Καλαμπάκα - Ανάμεσά τους 20χρονες δίδυμες

Δεν έχουν τέλος οι τραγικές ειδήσεις με την πολύνεκρη τραγωδία μετά τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση δυο τρένων στα Τέμπη.

Πολλοί φοιτητές βρίσκονται ανάμεσα στους νεκρούς από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, καθώς όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί οι περισσότερες σοροί που έχουν φτάσει στα νοσοκομεία, ανήκουν σε άτομα νεαρής ηλικίας.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στο τρένο που ταξίδευε προς τη Θεσσαλονίκη, επέβαιναν πολλοί φοιτητές από τη Θεσσαλία, οι οποίοι ταξίδευαν προς τις πόλεις όπου φοιτούσαν, μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερα - πέντε νεαρά άτομα από την Καρδίτσα, ενώ δυο εξ' αυτών φέρεται να βρίσκονται στη λίστα των αγνοούμενων επιβατών.Ένα νεαρό κορίτσι είναι καλά στην υγεία του, ενώ άλλοι δυο νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Λάρισας.



Πέντε νεκρές φοιτήτριες από την Καλαμπάκα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο τρένο επέβαιναν και άτομα από τα Τρίκαλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται λόγος για πέντε νεκρές φοιτήτριες από την Καλαμπάκα εκ των οποίων δύο 20χρονες δίδυμες κοπέλες και η ξαδέρφη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, έχει γίνει ήδη η αναγνώρισή τους, ενώ η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα, καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη.

Νωρίτερα η πρόεδρος "Ερυθρού Σταυρού" Λάρισας", Eλισάβετ Καρανίκα χαρακτήρισε τραγικές τις σκηνές που εκτυλίσσονται στα νοσοκομεία της πόλης. "Παραμένουμε εδώ με μεγάλο αριθμό εθελοντών. Είναι τραγικές οι εικόνες. Μια οικογένεια έχει χάσει δύο κόρες 20 χρονών. Είναι πολύ τραγικό" δήλωσε η κ. Καρανίκα λέγοντας ότι ουδέποτε ξανά έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο.

Επιπλέον, μεγαλώνει η αγωνία και για δυο 22χρονους φοιτητές επίσης από την Καλαμπάκα που ήταν στο τρένο και δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.

Τέλος, στο νοσοκομείο Τρικάλων μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης μια 22χρονη κοπέλα η οποία επέβαινε στο μοιραίο τρένο και αντιμετώπισε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα καθώς εισέπνευσε καπνούς από τα καμένα βαγόνια. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση