Τροχαίο με μηχανάκι στο κέντρο της Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 08:43 Τροχαίο με μηχανάκι στο κέντρο της Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Τραυματίστηκε σοβαρά γνωστός επαγγελματίας…

Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό δικυκλιστή σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 14:30’ το μεσημέρι της Παρασκευής (3/3) στη συμβολή των οδών Πατρόκλου και Σατωβριάνδου στο κέντρο της Λαμίας.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από το ΤΤ Λαμίας, ΙΧΕ παραβίασε το STOP της Πατρόκλου με αποτέλεσμα να βγει στη Σατωβριάνδου και να συγκρουστεί με διερχόμενο μηχανάκι που οδηγούσε γνωστός Λαμιώτης επαγγελματίας.

Ο άτυχος άνδρας που είχε κράνος, βρέθηκε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο προκειμένου να διακομίσει τον δικυκλιστή στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Στο σημείο έφτασε εκτός από πλήρωμα της Τροχαίας Λαμίας και Ομάδα ΔΙΑΣ καθώς για λίγα λεπτά διεκόπη η κυκλοφορία μέχρι να απομακρυνθεί ο τραυματίας και τα εμπλεκόμενα οχήματα.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση