Δυστύχημα στα Τέμπη: 19 τραυματίες παραμένουν στα νοσοκομεία- Οι 7 σε ΜΕΘ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 10:33 Δυστύχημα στα Τέμπη: 19 τραυματίες παραμένουν στα νοσοκομεία- Οι 7 σε ΜΕΘ (φωτο intime)

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση δύο από τους τραυματίες.

Δεκαεννιά τραυματίες από το δυστύχημα στα Τέμπη εξακολουθούν να νοσηλεύονται, από τους οποίους οι επτά σε μονάδες εντατικής θεραπείας. 

Σε πέντε νοσοκομεία νοσηλεύονται οι τραυματίες του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη. Από αυτούς, οι 12 είναι σε απλές κλίνες και επτά- ηλικίας από 21 έως 27 ετών- νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. 

Μία νεαρή γυναίκα αποσωληνώθηκε, όμως σε πολύ σοβαρή κατάσταση παραμένουν δύο από τους επτά τραυματίες που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Ο 20χρονος φοιτητής- ο μοναδικός που επέζησε από το πρώτο βαγόνι στην τραγωδία στα Τέμπη- έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, όπως και μιας νεαρής γυναίκας η οποία φέρει εγκαύματα. 

Δυστύχημα στα Τέμπη: Απομακρύνονται τα τελευταία συντρίμμια 

Ο τραγικός απολογισμός της σφοδρής σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη ανέρχεται σε 57 νεκρούς. Πλέον, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης των σορών που ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια. 
Μια σορός παραμένει αγνώστων στοιχείων, ενώ μια μητέρα εξακολουθεί να αναζητά την κόρη της, η οποία επέβαινε στο τρένο, αλλά δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της. 

Στο μεταξύ, το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε η διαδικασία φόρτωσης σε νταλίκες των τελευταίων συντριμμιών που είχαν απομείνει στον τόπο του δυστυχήματος στα Τέμπη. Αυτά μεταφέρονται στον χώρο του ΟΣΕ, όπου θα ξεκινήσει η έρευνα των ειδικών για στοιχεία.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση