Ένα κερί για το «ΣΑΜ» και τις άλλες ψυχές που χάθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 08:00 Ένα κερί για το «ΣΑΜ» και τις άλλες ψυχές που χάθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών

Στην Καισαριανή η κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού από το Λιανοκλάδι…

Στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου τους Σπύρο Βούλγαρη, που έχασε τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, πραγματοποιήθηκε σιωπηρή διαμαρτυρία το απόγευμα της Κυριακής (5/3) στην πλατεία Λιανοκλαδίου.

Με κεριά, σχημάτισαν το παρατσούκλι του αγαπημένου τους Σπύρου, «ΣΑΜ» στα πλακάκια της πλατείας και συμπαραστάθηκαν νοερά σε όλες τις οικογένειες που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα στο δυστύχημα.

Τελέστηκε τρισάγιο και συμβολικά αφέθηκε ένα περιστέρι στη μνήμη του αγαπημένου τους φίλου αλλά και των άλλων 56 ψυχών που χάθηκαν το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Προκειμένου όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην κηδεία του 35χρονου Σπύρου Βούλγαρη που θα γίνει την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 12:00’ το μεσημέρι στο Κοιμητήριο της Καισαριανής, θα υπάρξει λεωφορείο για τη μετακίνησή τους. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας.

Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να δοθούν τα χρήματα στις εκκλησίες της Κοινότητας Λιανοκλαδίου.

Δείτε φωτογραφίες:

(Ευχαριστούμε το Νϊκο Στεφανή για τις φωτογραφίες)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση