Τέμπη: Ο Νικήτας και η Κέλλυ θα κηδευτούν σήμερα μαζί - Πήραν το τρένο κρυφά, για να κάνουν έκπληξη στους γονείς τους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 10:54 Τέμπη: Ο Νικήτας και η Κέλλυ θα κηδευτούν σήμερα μαζί - Πήραν το τρένο κρυφά, για να κάνουν έκπληξη στους γονείς τους

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Νικήτα Καραθεοδώρου και την Κέλλυ Πορφυρίδου, δύο από τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, η κηδεία του πυροσβέστη θα γίνει στις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (6/3), στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Στην ίδια εκκλησία, την ίδια ώρα, θα γίνει και η κηδεία της Καλλιόπης (Κέλλυς) Πορφυρίδου, φοιτήτριας Θεολογίας του ΑΠΘ και συντρόφου του Νικήτα.

Τέμπη: Ο Νικήτας πήρε το μοιραίο τρένο μαζί με την σύντροφό του

Ο 23χρονος Νικήτας, δημότης Λαγκαδά, πυροσβέστης στο επάγγελμα (υπηρετούσε στο 2ο ΠΣ Αθηνών) και παράλληλα σπουδαστής στο τμήμα Ψυχολογίας, το μοιραίο βράδυ πήρε το τρένο μαζί με τη σύντροφό του, Κέλλυ Πορφυρίδου, από την Αθήνα για να κάνουν έκπληξη στους γονείς τους. Και οι δύο βρίσκονταν στο βαγόνι-εστιατόριο του τρένου, την στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης το βράδυ της Τρίτης (28/2).

Ήταν εγγονός του Νικήτα Μαλιόγλου, του θρυλικού βετεράνου άσου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, των τσαμουριών της δεκαετίας του 50' και του 60'. Η οικογένεια του πυροσβέστη παρακαλεί όσους επιθυμούν, αντί στεφάνων, να καταθέσουν τα χρήματα στον Σύλλογο «Μιλάμε για τον Αυτισμό».

Συντετριμμένοι είναι φίλοι και συνάδελφοι του 23χρονου πυροσβέστη μετά το άκουσμα της είδησης του χαμού του, στην τραγωδία στα Τέμπη που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/2).

Πηγή: iefimerifda.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση