Σήμερα η αναβληθείσα συνεδρίαση του ΔΣ Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 11:07 Σήμερα η αναβληθείσα συνεδρίαση του ΔΣ Καμένων Βούρλων

Με τα ίδια θέματα στην ημερήσια διάταξη…

Η εθνική τραγωδία με το χαμό 57 συνανθρώπων μας επέβαλε την αναβολή της 5ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 19:00’ με τα ίδια θέματα στην ημερήσια διάταξη, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου «Χρήστος Παπαγρηγορίου», Αγίου Παντελεήμονος 8 – 35008 Καμένα Βούρλα.

Η συμμετοχή στο ΔΣ μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

· Δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με την λίστα αποδεκτών, και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας & περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού 

· Με απομακρυσμένη σύνδεση, μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων για τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα

Τα θέματα της συνεδρίασης:

1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων

2. Έγκριση προσλήψεων προσωπικού στο Δήμο Καμένων Βούρλων, στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2023

3. Έγκριση απολογιστικών στοιχείων Δ΄ τριμήνου 2022

4. Αξιολόγηση των στόχων του πίνακα στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων του Δήμου Καμένων Βούρλων Δ΄ τριμήνου 2022 σωρευτικά

5. Εξέταση αίτησης ΔΕΔΔΗΕ για τη χορήγηση άδειας εκσκαφής δρόμων και πεζοδρομίων

6. Χορήγηση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Κατασκευή νέου κεντρικού αγωγού αποχέτευσης Καμένων Βούρλων»

7. Χορήγηση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Αποκατάσταση βατότητας αγροτικής οδού λόγω καταστροφών που προκλήθηκαν από θεομηνία στην Αγία Τριάδα του Δήμου Καμένων Βούρλων»

8. Χορήγηση 3ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Αποκατάσταση βλαβών υπόσκαφων και καθιζήσεων τμημάτων παραλιακού δρόμου Καινούριου στη Δ.Ε. Καμένων Βούρλων»

9. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή συνδέσεων ύδρευσης οικισμού Χρυσής Ακτής»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση