ΕΚΛ: «Δεν είναι ώρα σιωπής είναι ώρα φωνής»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 17:27 ΕΚΛ: «Δεν είναι ώρα σιωπής είναι ώρα φωνής»

Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση - διαμαρτυρία για το «έγκλημα των Τεμπών» την Τετάρτη το μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου και στην πλατεία Αταλάντης…

Εργατικά Σωματεία , Φοιτητικοί Σύλλογοι, Αγροτικοί, Σύλλογοι, Συνταξιουχικά Σωματεία, απλός κόσμος, συμμετέχουν στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση - διαμαρτυρία που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 12:00’ το μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου, για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

«H νεολαία, οι άνθρωποι κάθε ηλικίας να αναλάβουμε το χρέος ώστε να μην θαφτεί το έγκλημα των Τεμπών», αναφέρει στο νέο κάλεσμα του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας (ΕΚΛ).

«Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί, δεν θα συγκαλυφθεί, το υποσχεθήκαμε», προσθέτουν και τονίζουν: «Δεν είναι ώρα σιωπής- είναι ώρα φωνής. Γινόμαστε η φωνή των νεκρών. Για σύγχρονες-ασφαλείς-φτηνές μαζικές μεταφορές για το λαό κόντρα στην εγκληματική πολιτική του κέρδους.

»Όλοι και όλες στην 24ωρή Απεργία και την Απεργιακή συγκέντρωση Τετάρτη 8 Μάρτη στην πλ. Πάρκου στις 12:00 π.μ.».

Αναλογη συγκέντρωση διοργανώνεται την ίδια ώρα στην πλατεία Αταλάντης.

Δείτε το μήνυμα της Ομάδας Λοκρών της ΟΓΕ:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση