Κάλεσμα του Μ-Λ ΚΚΕ για τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση για το δυστύχημα των Τεμπών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 10:57 Κάλεσμα του Μ-Λ ΚΚΕ για τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση για το δυστύχημα των Τεμπών

Στη Λαμία στην οδό Ρήγα Φεραίου και Πλατεία Πάρκου στις 12:00μμ…

Τη συνέχιση των μαζικών συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας, για την «έμπρακτη καταδίκη της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης ΝΔ και των προκατόχων της», ζητεί η Κ.Ο. Φθιώτιδας του Μ-Λ ΚΚΕ.

Στο κάλεσμα τους κάνουν λόγο «για υποκριτική συγνώμη του πρωθυπουργού και για παραίτηση υπουργού», αλλά και για κροκοδείλια δάκρυα μπροστά στη γενική κατακραυγή.

« ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ φέρουν ακέραια την ευθύνη για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Το έγκλημα αυτό έχει τη σφραγίδα της πολιτικής της ασυδοσίας των “επενδυτών”. Έχει τη σφραγίδα της πολιτικής της εξάρτησης και υποτέλειας, που με υποδουλωτικά μνημόνια οδήγησε στο ΤΑΙΠΕΔ τα δίκτυα, τις υποδομές και τον πλούτο της χώρας, για να εκποιηθεί στα ξένα και ντόπια ιδιωτικά συμφέροντα. Έχει τη σφραγίδα της αντεργατικής πολιτικής των απολύσεων και της ελαστικοποίησης των σχέσεων εργασίας στους σιδηρόδρομους. Της αντεργατικής πολιτικής που φίμωνε και καταδίωκε τις φωνές των εργαζομένων που προειδοποιούσαν επανειλημμένα για τις μεγάλες και μεγάλες και επικίνδυνες ελλείψεις στο τομέα ασφάλειας των σιδηροδρόμων», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του το Μ-Λ ΚΚΕ, το οποίο αναφέρει επίσης στο μήνυμά του «Καμία ανοχή – Καθολική καταδίκη της εγκληματικής πολιτικής τους! Κάτω οι ιδιωτικοποιήσεις! Ασφαλείς – σύγχρονες – φτηνές δημόσιες συγκοινωνίες πλήρως στελεχωμένες με σταθερά εργαζόμενο προσωπικό και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας!»

Η συγκέντρωση των μελών του θα πραγματοποιηθεί στις 12;00’ το μεσημέρι στην οδό Ρήγα Φεραίου και στην πλατεία Πάρκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση