Δύο ανήλικοι πίσω από σωρεία κλοπών στη Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 08:16 Δύο ανήλικοι πίσω από σωρεία κλοπών στη Χαλκίδα

Ο ένας βρίσκεται ήδη σε Κατάστημα Κράτησης Νέων…

Τρεις ακόμη κλοπές σε καταστήματα και μία κλοπή μοτοσυκλέτας εξιχνίασε η Ασφάλεια Χαλκίδας, έχοντας ήδη συλλάβει έναν 16χρονο Ρομά.

Όπως προέκυψε ο 16χρονος, που είναι κρατούμενος σε Κατάστημα Κράτησης Νέων, μαζί με έναν ακόμη συνομήλικό του το χρονικό διάστημα από 13 έως 19-02-2023:

• Παραβίασαν τις πόρτες δύο αρτοποιείων και ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος  και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά και διάφορα καπνικά προϊόντα, ενώ

• αφαίρεσαν επίσης μια σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη βραδινές ώρες της 19-02-2023 και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται και οι γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση