Νεκρός 49χρονος βοσκός μετά από πτώση σε γκρεμό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 08:02 Νεκρός 49χρονος βοσκός μετά από πτώση σε γκρεμό

Πολύωρη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρσή του…

Τραγωδία στο Μάραθο Αγράφων με 49χρονο βοσκό να χάνει τη ζωή του μετά από πτώση σε γκρεμό το μεσημέρι της Κυριακής (2/4).

Ο άτυχος άνδρας συγκέντρωνε το κοπάδι του όταν κάτω από άγνωστες, προς το παρόν, συνθήκες, βρέθηκε σε γκρεμό 90-100 μέτρων με την πτώση να είναι θανατηφόρα.

Το κακό έγινε γύρω στις 12:00’ το μεσημέρι, και οι πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του 49χρονου λίγο μετά τις 16:00’.

Συγχρόνως με την επιχείρηση ανάσυρσης της σορού από 10 πυροσβέστες, αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Αγράφων συνέλεγαν στοιχεία για την εξέταση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ο νέος αυτός άνθρωπος έχασε τη ζωή του

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση