Ξεκίνησε το πρόγραμμα «Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 12:26 Ξεκίνησε το πρόγραμμα «Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία»

Δηλώστε συμμετοχή στα θεματικά εργαστήρια…

Τα πρόγραμμα δράσης «Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία», παρουσίασε τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στη Λαμία, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (ΕΚΠΕΦ), με την Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΤΕΕ) και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Π.Σ.Ε.).

Ομιλητές ήταν, ο Πρόεδρος της ΟΣΕΤΕΕ και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Ευρώπη, Ανδρέας Στοϊμενίδης, οι Δικηγόροι Γεώργιος Καραμέτος και Ελευθερία Ψύλλου και οι Επιθεωρητές Εργασίας Θεόδωρος Βλάχος και Βασίλειος Αρμακάς.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος του ΕΚΠΕΦ Σοφία Ανεστοπούλου, της ΟΣΕΤΕΕ Ανδρέας Στοϊμενίδης και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Θα ακολουθήσουν θεματικά εργαστήρια κατάρτισης εργαζομένων στις εξής ημερομηνίες:

  • Τετάρτη 5 Απριλίου 17:00 -21:00 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας
  • Πέμπτη 6 Απριλίου 17:00 -21:00 Αταλάντη
  • Πέμπτη 20 Απριλίου 17:00 -21:00 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας
  • Τετάρτη 26 Απριλίου 17:00 -21:00 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας
  • Τετάρτη 03 Μαΐου 17:00 -21:00 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας

Δηλώσεις συμμετοχής στα θεματικά εργαστήρια: 22310 26651, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση