Λαμία: Πρώτη φορά φέτος χωρίς θετικό covid-19 σε δειγματοληψία από τον ΕΟΔΥ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 12:31 Λαμία: Πρώτη φορά φέτος χωρίς θετικό covid-19 σε δειγματοληψία από τον ΕΟΔΥ

Μικρό το ενδιαφέρον  του κόσμου…

Δεν είναι μόνο τα μέτρα της Κυβέρνησης που επιβεβαιώνουν ότι έχουμε εισέρθει πλέον στο επιδημικό στάδιο για την covid-19, αλλά και τα αποτελέσματα των καθημερινών τεστ από τις ΚΟμΥ του ΕΟΔΥ που έχουν μειωθεί και αριθμητικά αλλά και σε ευρήματα.

Μάλιστα την Τρίτη 4 Απριλίου, για πρώτη φορά σε δειγματοληψία του ΕΟΔΥ δε βρέθηκε δείγμα θετικό! Ήταν η δειγματοληψία που έγινε στα Γαλανέικα, καθώς στην ΠΕΛ σε σύνολο 33 δειγμάτων βρεθήκαν τέσσερα (4) θετικά (αφορούν σε 2 άνδρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 54 έτη).

Πρέπει να σημειώσουμε ωστόσο ότι στη δράση στα Γαλανέικα έδωσαν δείγμα μόνο 20 άτομα, αλλά κάτι τέτοιο είχε ξανασυμβεί στις 10 Φεβρουαρίου και στις 30 Μαρτίου, παρόλα αυτά τότε είχαν βρεθεί δύο και ένα θετικό, αντίστοιχα. Μόνο στις 9 Φεβρουαρίου είχαν γίνει λιγότερα τεστ, εξαιτίας της κακοκαιρίας που συντόμευσε κατά πολύ τις δράσεις, καθώς σε Γαλανέικα και ΠΕΛ είχαν γίνει μόλις 17 τεστ και είχαν βρεθεί δύο (2) θετικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση