Έκκληση για φιλοξενία και υιοθεσία της Σαββίνας και των έξι κουταβιών της! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 08:30 Έκκληση για φιλοξενία και υιοθεσία της Σαββίνας και των έξι κουταβιών της! (ΦΩΤΟ)

Αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν δύο φορές τη σκυλίτσα, μητέρα 6 κουταβιών.

Η Σαββίνα πάλεψε για να ζήσει, όταν δύο φορές κάποιος συμπολίτης μας τη δηλητηρίασε μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα ημερών.

Ήξερε ότι τη χρειάζονται τα 6 μωρά της και καθώς πρόκειται για ένα χαρισματικό πλάσμα, τα κατάφερε και είναι καλά!!

Νοσηλεύτηκε και τις δύο φορές σε ιδιωτικό κτηνιατρείο (τη δεύτερη φορά τα έξοδα νοσηλείας ανέλαβε ο δήμος Λαμιέων, ενώ την πρώτη κάτοικοι  της περιοχής..) και τα μωρά  της τα φρόντιζαν  μέχρι εχθές οι άνθρωποι οι οποίοι την τάιζαν το τελευταίο διάστημα έξω από το σπίτι  τους.

Πρόκειται  για κατ' εξακολούθηση κακουργηματική ενέργεια, με σκοπό τη βασανιστική δολοφονία της. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες για το θύτη και ο κλοιός σφίγγει γύρω από αυτόν..

Έχουμε απομακρύνει πλέον τη μαμά και τα έξι μωρά της από το σημείο γιατί κινδύνευαν και φιλοξενούνται με μεγάλη δυσκολία και προσωρινά... 

Είναι άμεση η ανάγκη εύρεσης φιλοξενίας και υιοθεσίας των πολύπαθων αυτών πλασμάτων.

Πρόκειται για μια πανέμορφη μαμά ΜΙΚΡΟΣΩΜΗ (10 κιλά) και ηλικίας 3 ετών περίπου και για τα 6 κουταβάκια της που είναι περίπου 40 ημερών. 

Η στήριξή σας είναι μονόδρομος για τη σωτηρία τους!

Επίσης ζητάμε την οικονομική βοήθειά σας για τροφές και φάρμακα καθώς τα ζώα  που φροντίζουμε είναι εκατοντάδες και δυστυχώς έχουμε γεμίσει με νεογέννητα κουτάβια.

Είναι διαθέσιμος - κατόπιν  επικοινωνίας σας- τραπεζικός λογαριασμός επιχείρησης ζωοτροφών στην περιοχή. 

Η σκυλίτσα φροντιζόταν στην περιοχή  του Σταυρού Λαμίας και οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες για τον παραλίγο δολοφόνο, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας.

Χρυσάνθη Καραγιάννη 
Αντιπρόεδρος  του Πανελλαδικού  Σωματείου 
Φίλοι Ζώων και Ανθρώπων 
Τηλ. Επικοινωνίας 6947685151

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση