Φθιώτιδα: Από τη διασκέδαση στο Νοσοκομείο 16χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 08:02 Φθιώτιδα: Από τη διασκέδαση στο Νοσοκομείο 16χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Συνελήφθη ο νεαρός οδηγός του οχήματος…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ξημερώματα της Κυριακής (9/4) στη Μαλεσίνα, με παράσυρση 16χρονου μαθητή από ΙΧΕ.

Δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για το ατύχημα, παρά μόνο ότι το παιδί βρισκόταν με την παρέα του γύρω στη 01:00’ κοντά στην πλατεία της Μαλεσίνας, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον 16χρονο  στο Νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια επειδή ζαλιζόταν, διακομίστηκε για παρακολούθηση στο Νοσοκομείο της Λάρισας.

Στο νοσοκομείο μαζί του από την πρώτη στιγμή ήταν και ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος στη συνέχεια παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο ΑΤ Λοκρών, όπου έδωσε κατάθεση για το συμβάν και αφέθηκε ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση