Δείτε τι έβγαλαν από τα λιμάνια Στυλίδας και Ραχών - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 11:16 Δείτε τι έβγαλαν από τα λιμάνια Στυλίδας και Ραχών - ΦΩΤΟ

Απίστευτες εικόνες από τον καθαρισμό των λιμανιών στην ανατολική Φθιώτιδα - Η δράση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες - Μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ.

Η Περιβαλλοντική οργάνωση iSea στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσφέρω» μιας κοινής προσπάθειας της Procter & Gamble και της ΑΒ Βασιλόπουλος για καθαρότερες θάλασσες και ακτές βρέθηκε στο λιμάνι της Στυλίδας και των Ραχών.

Απομακρύνθηκε μεγάλος όγκος απορριμμάτων και από τα δυο λιμάνια. Στο λιμάνι της Στυλίδας υπήρχε σημαντικός αριθμός αλιευτικού εξοπλισμού ενώ στο λιμάνι των Ραχών απομακρύνθηκαν πολλά πλαστικά αντικείμενα μιας χρήσης.

Στις δράσεις συμμετείχε η Ομάδα Διάσωσης  Στυλίδας, το λιμεναρχείο Φθιώτιδας, ο Δήμος Στυλίδας, η τοπική κοινότητα Ραχών.

Οι επόμενες δράσεις:

  • Στις 24-04-2023 παράκτιος καθαρισμός στον Καλόγερο Στυλίδας  και ώρα 09:00-11:00.
  • Στις 24-04-2023 παράκτιος καθαρισμός στην παραλία Ραχών και ώρα 10:00-12:00.
  • Στις 25-04-2023 παράκτιος καθαρισμός στη Γλύφα και ώρα 10:00-12:00.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε στις δράσεις, φροντίζοντας τον τόπο μας και αναδεικνύοντας τη σημασία της ενεργής συμμετοχής όλων για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Δείτε τι έβγαλαν μέσα από τα λιμάνια Στυλίδας και Ραχών:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση