Να πεθαίνει άνθρωπος το 2023 επειδή δεν υπάρχει ασθενοφόρο;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 08:08 Να πεθαίνει άνθρωπος το 2023 επειδή δεν υπάρχει ασθενοφόρο;

Ξεχειλίζει η οργή στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας…

Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Βόρειας Εύβοιας για τον αδόκητο χαμό του 63χρονου συγχωριανού τους από το  Ντράζι (Δαφνούσα) Θύμιου Ζουραΐτη που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 22 Απριλίου το βράδυ, μην μπορώντας να μεταφερθεί εγκαίρως στο ΚΥ Μαντουδίου.

Όπως υποστηρίζει ο Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, «έφυγε από τη ζωή γιατί ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ να τον μεταφέρει από το Ντράζι στο ΚΥ Μαντουδίου (το ένα και μοναδικό έκανε διακομιδή στη Χαλκίδα) και γιατί δεν υπήρχε γιατρός στο ΚΥ (υπήρχε ένας και μοναδικός που δεν μπορούσε να φύγει από το ΚΥ χωρίς να μείνει κανένας πίσω). Κατέληξε να μεταφερθεί στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου μετά από δυο ώρες το Σάββατο το βράδυ στο ΚΥ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ίδια δυστυχώς κατάληξη είχε και ο δασεργάτης Νίκος από τις Ροβιές στα τέλη Νοέμβρη που άργησε να φτάσει στη Χαλκίδα».

Οι άνθρωποι του Συλλόγου και γενικά όλη η κοινωνία, είναι εξοργισμένοι από την υπάρχουσα κατάσταση και δεν πρόκειται να ανεχθούν να φεύγουν οι άνθρωποί τους «σαν το σκυλί στ’ αμπέλι».

Για αυτό καλούν όλον τον κόσμο σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο στο Μαντούδι, την Πέμπτη 27 Απριλίου στις 12:00’ το μεσημέρι.

Διεκδικούν:

· Να έρθει αύριο το πρωί δεύτερο ασθενοφόρο στο ΚΥ Μαντουδίου

· Να υπάρχει στις βραδινές βάρδιες επιπλέον ιατρός και προσωπικό

· Να ενισχυθεί εδώ και τώρα το ΚΥ Μαντουδίου με ότι απαιτείται για να διασφαλίζεται η ζωή και η υγεία μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση