Λαμπάδιασε κλεμμένο αυτοκίνητο έξω από τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 08:36 Λαμπάδιασε κλεμμένο αυτοκίνητο έξω από τη Λαμία

Έρευνα για τα αίτια και αν εμπλέκεται σε εγκληματική πράξη…

Συναγερμός τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/4) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας για πυρκαγιά σε ΙΧΕ, μάρκας Volkswagen στην εθνική οδό Λαμίας - Ιτέας στις στροφές του Μπράλου κοντά στη διασταύρωση με το Μοναστήρι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών το συμβάν καταγράφηκε στις 03:20’ και το αυτοκίνητο είχε τυλιχτεί στις φλόγες χωρίς να βρίσκεται κάποιος έξω από αυτό, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία για το αν υπήρχε εγκλωβισμένο άτομο μέσα.

Στο σημείο έφτασε ένα όχημα από την Π.Υ. Λαμίας με τρείς πυροσβέστες που κατάσβησαν την πυρκαγιά, χωρίς να εντοπιστεί άτομο σε αυτό και χωρίς να κινδυνεύσει δασική έκταση γύρω από το όχημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport από τα στοιχεία που εξέτασαν οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο, το αμάξι είχε κλαπεί από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος και η ιδιοκτήτης του είχε καταγγείλει την κλοπή στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής πραγματοποιεί την αυτοψία για να συλλεγούν όλες οι πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην προανάκριση, την οποία θα διεξάγει η Υπηρεσία που θα επιλέξει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας. Εξετάζεται αν πήρε μόνο του φωτιά ή το έκαψαν για να σβήσουν τα ίχνη τους, καθώς δε γνωρίζουν  αν χρησιμοποιήθηκε σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση