Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολόνα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 10:05 Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολόνα (ΦΩΤΟ)

Στο Νοσοκομείο ο οδηγός μετά τον απεγκλωβισμό του από τους πυροσβέστες…

Σοβαρό τροχαίο με πρόσκρουση αυτοκινήτου σε κολόνα φωτισμού, σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:30’ το απόγευμα του Σαββάτου (29/4) στο Λιανοκλάδι.

Συγκεκριμένα 83χρονος επέστρεφε από το νεκροταφείο, όταν κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε με σφοδρότητα στην κολόνα, την οποία και έκοψε στη ρίζα!

Ο ηλικιωμένος εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών από το ΠΚ Αργυροχωρίου για την ασφαλή παράδοσή του στους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν επίσης πολύ γρήγορα στο σημείο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, χωρίς να διαφαίνεται άμεσος κίνδυνος για τη ζωή του. Το συμβάν κατέγραψε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, ενώ συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ επενέβη επίσης στο σημείο για να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση