Λαμία: «Μπήκε» σε μαγαζί τα ξημερώματα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 11:12 Λαμία: «Μπήκε» σε μαγαζί τα ξημερώματα (ΦΩΤΟ)

Ο οδηγός ήταν μεθυσμένος και έχασε τον έλεγχο μέσα στην πόλη…

Τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, σημειώθηκε στις 4:20’ τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/5) στην οδό Καραϊσκάκη λίγα μέτρα μετά την πλατεία Λαού.

Νεαρός οδηγός που ήταν υπό την επήρεια μέθης, έχασε τον έλεγχο  του αυτοκινήτου του και «μπούκαρε» σε γυάλινη είσοδο καφενείου, που ευτυχώς λόγω του προχωρημένου της ώρας, ήταν κλειστό.

Η ταχύτητα με την οποία έφυγε το όχημα από την πορεία του, ήταν τέτοια που ξήλωσε το σιδερένιο κολωνάκι που υπάρχει στο σημείο για να μην ανεβαίνουν οχήματα στο πεζοδρόμιο, ενώ έκανε θρύψαλα την πόρτα και τα στηρίγματά της.

Ο οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε, ωστόσο λόγω του αλκοόλ που βρέθηκε στην εξέταση από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Λαμίας, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, ενώ του αφαιρέθηκε το δίπλωμα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που και το πρωί θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση