Από Δευτέρα έργα φυσικού αερίου στο κέντρο της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 14:23 Από Δευτέρα έργα φυσικού αερίου στο κέντρο της Λαμίας

«Την ευθύνη εκτέλεσης και επίβλεψης των εργασιών έχει η ΔΕΔΑ ΑΕ», επισημαίνει ο Δήμος…

Ξεκινούν τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023, οι εργασίες των δικτύων διανομής αερίου από τη ΔΕΔΑ Α.Ε. στο κέντρο της πόλης της Λαμίας.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από την οδό Ρήγα Φεραίου και θα επεκταθούν σε όλο το κέντρο της πόλης, όπως επισημαίνει σε ενημερωτικό δελτίο ο Δήμος Λαμιέων.

Επίσης επισημαίνονται τα παρακάτω:

 (α) ο προγραμματισμός, η εκτέλεση και η επίβλεψη των εργασιών γίνονται από την διεύθυνση έργων της Δημόσιας επιχείρησης δικτύων διανομής αερίου, ΔΕΔΑ Α.Ε. και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, δεν υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης του Δήμου στην εκτέλεση των εργασιών αυτών.

 (β) Ο προγραμματισμός των εργασιών από τη ΔΕΔΑ Α.Ε. στο κέντρο της πόλης της Λαμίας ήταν αρχές Απριλίου 2023, πλην όμως, με παρέμβαση του Δήμου Λαμιέων, άλλαξε ο προγραμματισμός αυτός για να μην διαταραχθεί η λειτουργία της πόλης ενόψει του Πάσχα.

«Παρακαλούμε για την κατανόηση των εμπόρων και των πολιτών κατά την διάρκεια εκτέλεσης των προαναφερόμενων εργασιών και όλων των εργασιών που γίνονται στην πόλη μας στα πλαίσια κατασκευής του δικτύου και των παροχών φυσικού αερίου», καταλήγει το δελτίο τύπου του Δήμου Λαμιέων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση