Εγκατέλειψαν νεογέννητο κουταβάκι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 11:09 Εγκατέλειψαν νεογέννητο κουταβάκι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τι "άνθρωποι" είμαστε; - Στη Λαμία, μόνο τον τελευταίο μήνα, έχουν βρεθεί περίπου 10 σακούλες μέσα στα σκουπίδια με νεογέννητα γατάκια και κουταβάκια

Το πρωί της Δευτέρας ειδοποιηθήκαμε από τον διευθυντή  του super market ''Μετρό'' Λαμίας για νεογέννητο κουτάβι, παρατημένο στο parking.

Το είχαν πετάξει μέσα σε ένα κουτί, ήταν σε άσχημη κατάσταση και οι  υπάλληλοι είχαν αναστατωθεί με την απάνθρωπη πράξη.

Κινητοποιήθηκαν αμέσως εθελοντές της πόλης και το μωράκι βρίσκεται στην αγκαλιά μιας αδέσποτης σκυλίτσας, η οποία το θηλάζει.

Σε παράπηγμα είναι, πάνω στις πέτρες θηλάζει αλλά η μαμά, αν και έχει πολύ μεγαλύτερα σε ηλικία κουταβάκια (τσοπανάκια), έδειξε πολύ μεγάλη στοργή και αγάπη στο ταλαιπωρημένο πλασματάκι που γνώρισε την κακοποίηση από την πρώτη ημέρα της ζωής του.

Όποιος γνωρίζει κάτι  σχετικά με το γεγονός παρακαλούμε να μας ενημερώσει.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιον λόγο βάζει το νεογέννητα σε κουτί κάποιος και το αφήνει σε ένα πάρκινγκ  σούπερ μάρκετ. Ας το άφηνε να μεγαλώσει τουλάχιστον.

Στη Λαμία μόνο τον τελευταίο μήνα, έχουν βρεθεί περίπου 10 σακούλες μέσα στα σκουπίδια με νεογέννητα γατάκια και κουταβάκια.

Οι εθελοντές που είναι ελάχιστοι και χρειάζονται την αρωγή σας είναι εξουθενωμένοι. Παλεύουν όμως και γίνονται αλυσίδα για να τους χαρίσουν πίσω τη ζωή τους που κάποιοι αποφάσισαν με βίαιο τρόπο να αφαιρέσουν.

Για το μικρούλι μας έγιναν αλυσίδα και το έσωσαν η Κωνσταντίνα, η Χρυσάνθη, η Αννίτα και η Μάρτζη, τις οποίες ευχαριστούμε  πολύ.

Και εννοείται, ότι μετά τον απογαλακτισμό του μπορεί να δοθεί για υιοθεσία και γι' αυτό ήδη ψάχνουμε κηδεμόνα για υιοθεσία.

Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία του μικρού και των κουταβιών της υπέροχης μανούλας, επικοινωνήστε με τη Χρυσάνθη Καραγιάννη στο τηλέφωνο: 6947685151

Δείτε υπέροχο βίντεο με την αδέσποτη σκυλίτσα που το θηλάζει:

Και φωτογραφίες με τα νέα αδελφάκια του νεογέννητου κουταβιού που ευτυχώς βρήκε, έστω και προσωρινά, μια οικογένεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση