Λαμία: Βολτάρουν καθημερινά τα αγριογούρουνα - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 08:35 Λαμία: Βολτάρουν καθημερινά τα αγριογούρουνα - ΒΙΝΤΕΟ

Έχουν εξοικειωθεί τόσο πολύ με τους ανθρώπους και τα αυτοκίνητα που δεν ενοχλούνται καθόλου!…

Σε κατοικίδια έχουν σχεδόν εξελιχθεί τα αγριογούρουνα που κυκλοφορούν καθημερινά στη Λεωφόρο Καλυβίων και στις συνοικίες του Παγκρατίου και των Καλυβίων Λαμίας.

Από το βράδυ της Πρωτομαγιάς που αναγνώστης μας έστειλε το πρώτο βίντεο με ολόκληρη οικογένεια αγριογούρουνων να βόσκει έξω από την αυλή του, στη συμβολή των οδών Ζαΐμη και Ελικώνος, σχεδόν καθημερινά αναγνώστες μας καταγγέλλουν ότι έρχονται αντιμέτωποι με τα μεγαλόσωμα θηλαστικά στη Λεωφόρο Καλυβίων.

Το βίντεο με την «οικογένεια» να φτάνει στις αυλές των σπιτιών:

Η παρουσία τους μάλιστα στην Λεωφόρο Καλυβίων είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς πρόκειται για πολυσύχναστη οδό στην οποία τα οχήματα αναπτύσσουν αρκετή ταχύτητα και μπορεί να γίνει κάποιο σοβαρό τροχαίο.

Θυμηθείτε το βίντεο με τα αγριογούρουνα να τρέχουν μέσα στη Λεωφόρο:

Ένα ακόμη βίντεο μας έστειλε αναγνώστης όπου εδώ αποτυπώνεται ουσιαστικά η εξοικείωση των συγκεκριμένων «άγριων» (;) θηλαστικών με τα αυτοκίνητα και τον άνθρωπο.

Η εικόνα είναι μεσάνυχτα ανάμεσα στις οδούς Μάνου Χατζηδάκη και Λεωφόρου Καλυβίων στο ύψος του σούπερ - μάρκετ «Γαλαξίας». Τα αγριογούρουνα αδιαφορούν πλήρως για το αυτοκίνητο που περνά δίπλα τους και βόσκουν αμέριμνα στο χορτάρι πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση