Ενημερωτική εκδήλωση για τα αδέσποτα στο 4ο ΓΕΛ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 16:48 Ενημερωτική εκδήλωση για τα αδέσποτα στο 4ο ΓΕΛ Λαμίας

Στα αδέσποτα και στο ισχύον νομικό πλαίσιο που ισχύει για αυτά, καθώς και για το Δημοτικό Κυνοκομείο Λαμίας, ενημερώθηκαν την Πέμπτη 11 Μαΐου τις δύο τελευταίες σχολικές ώρες οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ Τάξης του 4ου Γενικού Λυκείου Λαμίας.

Ομιλητής ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Παναγιώτης Στασινός, που αποδέχτηκε πρόσκληση του σχολείου και των καθηγητών/ριών: Φωτεινής Παπαρούνη, Λεμονιάς Ραχιώτου, Κων/νου Θεοδωρόπουλου και Σοφίας Γκουζούνη.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης. Ο κ. Στασινός υπέδειξε τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων των αδέσποτων ζώων στην περιοχή της Φθιώτιδας.

«Η ενημέρωση ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και αποτελεσματική και συνέβαλε στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση των μαθητών/ριών μας για το μείζον θέμα των αδέσποτων ζώων», σημειώνει ο Διευθυντής του Σχολείου Οδυσσέας Γκοτζαμάνης και ευχαριστεί τον κ. Στασινό που «για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανταποκρίνεται ασμένως στις προσκλήσεις μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση