Κινητοποίηση στα Δικαστήρια Λαμίας για τη δίκη βαρυποινίτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 06:54 Κινητοποίηση στα Δικαστήρια Λαμίας για τη δίκη βαρυποινίτη (ΦΩΤΟ αρχείου)

Κατηγορούνταν για παράνομη κατοχή όπλου ως κρατούμενος στις Φυλακές Δομοκού…

Κινητοποίηση το πρωί της Τρίτης (16/5) στα Δικαστήρια Λαμίας για τη δίκη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, αλλοδαπού κρατούμενου που εκτίει ποινή κάθειρξης στις Φυλακές Δομοκού.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος είχε βρεθεί σε γενόμενο αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κελί του στη Γ’ Πτέρυγα των Φυλακών, να κατέχει ένα αυτοσχέδιο σουβλί συνολικού μήκους 16 εκατοστών, καθώς και κινητό τηλέφωνο με hands free και φορτιστή.

Μετά την απολογία του κρίθηκε ένοχος και για τις δύο κατηγορίες και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών με 3ετη αναστολή. Επέστρεψε στις φυλακές για την έκτιση του υπολοίπου της ποινής του.

Μαζί με τον ανωτέρω κατηγορούμενο, εκδικάστηκαν ακόμη τρεις ανάλογες υποθέσεις βαρυποινιτών.

Εξακολουθούμε να μην μπορούμε να δεχτούμε, βαρυποινίτες να πρέπει να μεταφέρονται στα Δικαστήρια με κοστοβόρες και ενίοτε επικίνδυνες μεταγωγές για πλημμελήματα, που τιμωρούνται με απλές ποινές οι οποίες δεν είναι καν άμεσα εκτελεστέες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση