Φθιώτιδα: Πλήρωσε πολύ ακριβά τα «λουλούδια»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 09:03 Φθιώτιδα: Πλήρωσε πολύ ακριβά τα «λουλούδια»

Δύο «χτυπήματα» μέσα σε λίγη ώρα των γνωστών - αγνώστων!

Δεν έχουν τέλος οι κλοπές ανυποψίαστων πολιτών στα χωριά μας, με δύο από αυτές να σημειώνονται το πρωί της Τρίτης  (30/5) σε Μοσχοχώρι και Μώλο.

Γύρω στις 10:00’ το πρωί, στο Μοσχοχώρι, δύο άγνωστοι άνδρες - πιθανότατα Ρομά - πλησίασαν 89χρονο και με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν 900 ευρώ.

Ακολούθησαν επισταμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και της Άμεσης Δράσης, καθώς και προσαγωγές ατόμων χωρίς όμως - μέχρι στιγμής - να έχουν εντοπιστεί οι δράστες.

Λίγο αργότερα περίπου στις 11:30’ στο σπίτι μίας 81χρονης στο Μώλο, σταμάτησε ένα μπλε φορτηγό με λουλούδια με την ανυποψίαστη ηλικιωμένη να χάνει με την ίδια μέθοδο, το «κομπόδεμά» της που υπολογίζεται στα 3.000 ευρώ!

Τη συγκεκριμένη υπόθεση ανέλαβε το ΑΤ Καμένων Βούρλων, αστυνομικοί του οποίου σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ «χτένισαν» την περιοχή για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου οχήματος, με αρνητικό όμως αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση